Om mig

cropped-City-Guilds-Qualified-e1476119517690.pngNår du besøger Lykkegaard hundesalon og Spa møder du Anne Ljouba Pedersen, eksamineret/certificeret City&Guilds hundefrisør og Pet stylist i England ved ”The British Dog Groomer’s Association”.

Ved at vælge en City&Guilds hundefrisør og Pet stylist, får du en veluddannet hundefrisør som har bestået flere teoretiske og praktiske prøver, i såvel trimning som klipning. En hundefrisør som er uddannet i racernes forskelle, uddannet i anatomi, i førstehjælp og adfærd. Derfor vil din hund modtage en helt igennem professionel pleje tilrettelagt til netop din hund.

Uddannelsen er taget hos Amy Manser, indehaver af Just4Paws i Nottingham, som er kåret ”Groomer of the Year” i England i 2014 og 2016. (se eventuelt mere på http://www.just4paws.org.uk/. ) Amy Manser er en af de bedste hundefrisører i England, hendes undervisning fokuserer på teknik, æstetik og perfektion og altid med hundens velvære og velfærd i fokus. Derudover tilbyder hun løbende kurser så uddannelsen hele tiden kan holdes à jour.

Du møder også en opdrætter med stort kendskab til hunde og som kan læse og forstå din hunds signaler. En opdrætter der har haft sit Kennelmærke Hamingjor ved Dansk Kennel Klub siden 1991, som har haft et lille opdræt af Cavaliers King Charles Spaniels i over 15 år og som har vundet mange Nationale og Internationale titler med hunde af egen avl. Derfor vi din hund føle sig tryg under soigneringen og du vil altid kunne få gratis gode råd om pasning, ernæring, adfærd, pelspleje og daglig hygiejne såsom rensning af ører og tænder, pasning af poter og negle, forebyggelse og bekæmpelse af hudsygdomme og utøj, samt brug af de rigtige soignerings redskaber til netop din hund.Print

Du møder måske også salonens to dejlige Italienske Mynder Jemma og Zarah som bliver ivrigt udstillet samt en fræk lille dansk svensk gårdhund, Trold. Alle tre er skønne familiehunde.mes-princesses

At være hundefrisør handler ikke bare om et arbejde, det handler om en passion og en livslang kærlighed for hunde som sikrer at din hund altid vil modtage den allerbedste bedste pleje.

Jeg glæder mig til at soignere og forkæle din hund!

agria-billede1